cat szarnyas

Szárnyas-, toló- és úszókapu vasalatok

slideshow button
Vasalatok, forgáspontok szárnyaskapuhoz. Egyszerű forgáspontoktól a csapágyazott, nagy teherbírású forgáspontokig. Legyen a kapu oszlopa tégla, zártszelvény, terméskő, vagy beton. Bármilyen szárnyaskapuhoz megtalálja a megfelelő megoldást.
Vasalatok, forgáspontok szárnyaskapuhoz

Egyszerű forgáspontoktól a csapágyazott, nagy teherbírású forgáspontokig. Legyen a kapu oszlopa tégla, zártszelvény, terméskő, vagy beton. Bármilyen szárnyaskapuhoz megtalálja a megfelelő megoldást.

Bővebb információt kérek
Vasalatok, kerekek, görgők toló és úszókapuhoz. Lakosságitól az ipari méretig, legyen az alsósínes, függesztett, vagy úszó tolókapu, nálunk mindent megtalál hozzá.
Vasalatok, kerekek, görgők toló és úszókapuhoz

Lakosságitól az ipari méretig, legyen az alsósínes, függesztett, vagy úszó tolókapu, nálunk mindent megtalál hozzá.

Bővebb információt kérek
Vasalatok lapozókapuhoz. Ipari lapozókapuhoz nálunk minden alkatrész megtalál. A kapu keretétől a felső függesztőelemig, zsanérokat és alsó megvezetőket, alsó síneket.
Vasalatok lapozókapuhoz

Ipari lapozókapuhoz nálunk minden alkatrész megtalál. A kapu keretétől a felső függesztőelemig, zsanérokat és alsó megvezetőket, alsó síneket.

Bővebb információt kérek
Zsanérok, zárak, kilincsek. Kiegészítők szárnyas-, toló- és lapozókapukhoz.
Zsanérok, zárak, kilincsek

Kiegészítők szárnyas-, toló- és lapozókapukhoz.

Bővebb információt kérek
Egyéb vasalat termékek. Vasalat kiegészítők ami épületen belül és kívül szükséges lehet.
Egyéb vasalat termékek

Vasalat kiegészítők ami épületen belül és kívül szükséges lehet.

Bővebb információt kérek

ÉRDEKLŐDJÖN KEDVEZMÉNYES TERMÉKEINKRŐL

Írja le milyen akciós terméket után érdeklődik vagy kérje akciós kínálatunk részleteit.

Az Ön neve
Garázskapu akció

E-mail címe
A KLING GARÁZSKAPU kéri, hogy írja be az e-mail címét.

Telefonszám
Garázskapu akció

Írja le kérdését
Garázskapu akció

CAPTCHA(*)
Helytelen érték. Kérjük próbálja újra!


Felhívjuk figyelmét, hogy Ön a személyes adatainak a KLING Kft-vel személyes, telefonos, elektronikus vagy egyéb kapcsolatfelvétel során történő megadásával önkéntesen és határozottan hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatait a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával és szabályzatunk szerint kezeljük és feldolgozzuk.Személyes adatainak kezeléséről mindenkor tájékoztatást kérhet, az adatkezelés ellen tiltakozhat, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését személyesen, levélben, a +36-1/4331666-as telefonszámon vagy az irodavezeto@kling.hu e-mail címen.A személyes adatainak kezelésével és feldolgozásával kapcsolatos előírásokat a KLING Kft. Adatkezelési Szabályzata tartalmazza, mely szabályzat elérhető cégünk 1106 Budapest, Gránátos u. 6. szám alatti telephelyén, valamint a www.kling.hu honlapon egyedi letöltésre alkalmas módon.

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.