A Kling Kft minőségpolitikájaA Kling Kft. ipari kapuk, garázskapuk, beléptető rendszerek, kapu automatikák, vasalatok,
portálajtók gyártásával és kereskedelmével foglalkozik mind az ipari, mind lakossági megrendelők részére.

kling min 2
Társaságunk filozófiája, hogy szellemi és anyagi erőforrásaival hosszú távon is megbízható, versenyképes és magas szakmai színvonalú partnere legyen mind a hazai, mind a külföldi ügyfeleinek, partnereinek.

 

A KLING Kft. az általa nyújtott szolgáltatások és a forgalmazott termékek kiváló minőségét, a megrendelői kör megelégedettségét működése meghatározó tényezőjének tekinti. Cégünk dinamikus fejlődését, a piaci részesedés növekedését, megrendelőink bizalmának megszerzését és megtartását a folyamatos minőségbiztosítással és minőségfejlesztéssel kívánja elérni. Ezen egyenletes minőséget az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer működtetésével kívánja biztosítani.

 A KLING Kft. beszállítóitól illetve alvállalkozóitól elvárja és megköveteli, hogy termékeik illetve tevékenységük színvonala megfeleljen a cégünk által meghatározott minőségi elvárásoknak. A magas minőségi színvonal elérését ennek megfelelő szintű szakember gárdával, műszaki feltételekkel, anyagellátási és szolgáltatási színvonallal biztosítja. Társaságunk minden dolgozója felelősséget vállal az általa végzett szolgáltatás, vagy a közreműködésével előállított termék kiváló minőségéért.

 

A KLING Kft. szükségesnek tartja munkatársainak és partnereinek folyamatos képzését. Megrendelőit kulturált körülmények között fogadja, szaktanácsokkal látja el, a termékeket szakképzett szerelőcsapatokkal építteti be.

kling min 1

 

A Társaság vezetői feladatuk iránt elkötelezettek, a céget a minőségirányítási rendszer és a minőségpolitikában leírtak szerint irányítják.

 
 

A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.